Nieuwbouw tuincentrum Intratuin, Leidsche Rijn (Nederland)

Mark en Wendie, broer en zus, komen uit een “groene” familie, hun ouders hebben jarenlang tuincentrum Cees Vernooij gehad.

Het door hun ouders in 1973 opgerichte tuincentrum moest in 2007 wijken voor huizen. Zij werden door de gemeente uitgekocht en de onderneming verhuisde naar elders in dezelfde straat. Dat moment werd aangegrepen om de zaken anders aan te pakken. Mark en Wendie namen het bedrijf over van hun vader en moeder.

Intratuin Leidsche Rijn

Mark en Wendie zijn begonnen als tuincentrum Groenrijk en zijn nu Intratuin Leidsche Rijn, gelegen aan de rand van het Máximapark, de drukke A2 aan de ene kant en een statige nieuwbouwwijk aan de andere zijde.

De ligging aan het Máximapark speelt een grote rol in het succes van hun zaak. Het park trekt veel bezoekers. Het nieuwe bedrijf is maar liefst tien keer zo groot als dat van hun ouders.

Intratuin Leidsche Rijn heeft een enorm breed assortiment. Je kunt hier terecht voor snijbloemen, binnen- en buitenplanten, woondecoraties, dierbenodigdheden, barbecues en diverse producten voor uw tuin. Intratuin Leidsche Rijn is veel meer dan een tuincentrum. Het is een plek om nieuwe ideeën op te doen.