Revitalisering tuincentrum De Boet, Hoogwoud (Nederland)

Tuincentrum De Boet is in 2014 zowel van binnen als van buiten compleet vernieuwd. Dat het tuincentrum een ware metamorfose heeft ondergaan valt in één oogopslag te zien.

De frisgroene gevel in Oudhollandse stijl, rode pannen op het dak en een eigentijdse entree zien er uitnodigend uit. De twee gezellige veranda’s met ruimte voor winkelwagens en fietsen naast de ingang maken het plaatje compleet. De Boet ademt nu ook van buiten de gezellige sfeer uit waar het al jaren om bekend staat.

De Boet ademt nu ook van buiten de gezellige sfeer uit waar het al jaren om bekend staat.

De nieuwe entree is van alle gemakken voorzien

De winkelwagens hebben er een droge plek gevonden, de stijlvolle informatiebalie is niet te missen en er is een extra toiletgroep bij gekomen.

Vanuit de entree loopt men zo de nieuwe Bloemenboet in. Voor een bloemetje of cadeaubon hoeven klanten dus niet de hele winkel door. Handig voor wie weinig tijd heeft.

Nieuwe verdieping

Op de plek van de oude bouwmarkt is een nieuw gebouw met verdieping gekomen. Dankzij de vele (dak)ramen en een grote centrale vide, baadt de ruimte zowel boven als beneden in het licht.

Hierdoor komen de meubelen, woonaccessoires en sfeerartikelen veel beter tot hun recht dan in de oude situatie. Op de etage, te bereiken via twee extra trappen en een moderne glazen lift in de vide, staan het hele jaar door tuinmeubelen opgesteld. Wie zijn veranda of overkapping in de winter wil aankleden, kan hier prima uit de voeten. De eigentijdse woonwinkel op de verdieping is puurder en stoerder geworden. Er zijn veel nieuwe trendy meubelen en woonaccessoires te bewonderen.