Uitbreiding Tuincentrum Wolters, Overdinkel (Nederland)

Gestart in 1947 als Bloemenhuis Wolters met de verkoop van bloemen en planten, biedt tuincentrum Wolters inmiddels 25.000 m² aan producten om huis en tuin gezelliger te maken. Wolters is een van de grootste zelfstandige tuincentra in het oosten van Nederland. Met een compleet en sfeervol assortiment richt het zich op heel Twente en de aangrenzende Duitse regio’s.
klanten blijven verrassen door unieke vormgeving tuincentrum

Horecagelegenheid & sfeerwinkel

Om de beleving te vergroten, werd vorig jaar besloten uit te breiden met een grote horecagelegenheid en een sfeerwinkel.

De keuze viel op een verrassend en creatief ontwerp. De wensen van Wolters werden door tuincentrumspecialist Breddels Architecten in samenwerking met Thermoflor vertaald naar een sfeervolle houten draagconstructie met geïsoleerde ronde daken, een terras en een ingesloten buitentuin.

Klanten stimuleren

In oktober 2015 is gestart met de bouw van iets bijzonders. Wolters wilde zijn klanten blijven verrassen en blijven stimuleren om naar zijn winkel te komen. Een oppervlakte van 3.700 m²  werd nieuw bebouwd met een restaurant en naastliggende shop-in-shops.