Na het veranderen van processen of het opleveren van het project begint het vaak pas echt voor uw bedrijf.

Na de veranderingen is het noodzakelijk om inzichtelijk te maken of de processen en ontwikkelingen die we gezamenlijk hebben ingezet ook daadwerkelijk het gewenste resultaat opleveren. Garden Center Advice heeft een tool ontwikkeld waarmee wij op afstand kunnen volgen of u op schema ligt met de ontwikkelde plannen. Door te benchmarken en te monitoren is het mogelijk om per afdeling te bepalen of u dient bij te sturen of niet. Het is daarbij mogelijk inzicht te krijgen in uw processen en waar nodig, bij te sturen.

GARDEN CENTER ADVICE BIEDT U INTEGRALE OPLOSSINGEN GERICHT OP NIEUWBOUW, VERBOUW EN/OF OPTIMALISATIE.

Meten is weten?

Onze in-house ontwikkelde database stelt Garden Center Advice in staat om per week benchmark gegevens te produceren en daarmee direct uw organisatie bij te sturen wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Het systeem is ontwikkeld voor de tuincentrum retail. Tuincentrum specifieke eigenschappen zijn in het model opgenomen om zo de markt optimaal te kunnen bedienen. Jarenlange expertise heeft gezorgd voor de ontwikkeling van kennis waarmee Garden Center Advice een uniek product kan aanbieden om u te ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

Nog meer uit uw winkel halen?

De Garden Center Advice monitoring tool geeft de mogelijkheid om nog meer uit uw tuincentrum te halen. Door omzetverloop per afdeling te monitoren en daar waar nodig te downdrillen naar assortiment niveau, ontstaat de mogelijkheid om in een vroeg stadium bij te sturen.

Door budgetten met de gerealiseerde omzet te vergelijken, marges te monitoren en meerdere kritische stuurgegevens bij te houden is het waarborgen van resultaat mogelijk. Door middel van vastgezette momenten is het mogelijk om plannen en assortiment door het jaar heen op elkaar af te stemmen. Zo kan uw tuincentrum de pieken hoger maken, maar vooral de dalen minder diep. Dit is naar onze ervaring altijd de uitdaging voor een seizoen gedreven organisatie.

Bekijk de volgende oplossing Terug naar overzicht