Wat is de beste locatie voor uw nieuwe onderneming?

Heeft u nieuwbouw plannen voor uw tuincentrum? Wanneer er eenmaal voor een locatie is gekozen, is er geen weg meer terug. Het is dus van groot belang om voordat er tijd en geld wordt geïnvesteerd, er gedegen aandacht uitgaat naar de haalbaarheid van uw locatie.
Daarom adviseren wij om te starten met een onderzoek om te beoordelen of de locatie die u op het oog heeft de allerbeste is. De locatie is na het realiseren van nieuwbouw immers niet zomaar te veranderen en alles staat of valt bij een goede locatie. Garden Center Advice zorgt voor het onderbouwen van uw plannen en ondersteunt u bij het nemen van de juiste beslissing.
.

GARDEN CENTER ADVICE BIEDT U INTEGRALE OPLOSSINGEN GERICHT OP NIEUWBOUW, VERBOUW EN/OF OPTIMALISATIE.

Turnkey oplossing

Voor u als ondernemer is het realiseren van een nieuw gebouw geen traject dat u dagelijks bewandeld. De specialisten van Garden Center Advice zijn hier wel vertrouwd mee want het is dagelijks werk. Wij kennen de markt, de spelers, de ontwikkelingen, de producten en de materialen. Hierdoor kunnen wij sturing geven aan de omstandigheden en bouwen wij optimaal. 

Een turnkey project klinkt mooi, maar wat verstaat Garden Center Advice onder turnkey? Turnkey houdt in dat u één aanspreekpunt heeft en wij het proces volledig begeleiden en daarmee uw organisatie ontzorgen. Nieuwbouw neemt namelijk voldoende uitdagingen mee voor u en uw bedrijf. Denk aan vragen als: krijg ik mijn bestemming wel rond en wat is wettelijk wel- en niet toegestaan? Krijg ik toestemming van de brandweer en andere controlerende instanties? Garden Center Advice helpt u gestructureerd door dit proces heen zodat u sterk staat tijdens het realiseren van uw gebouw.

Insights for change

Heatmaps maken het mogelijk inzicht te geven in optimale routing. Waar bevinden zich zwakke plekken in uw winkel en waar zijn de hotspots? Waar dient u uit te breiden en waar kunt u beter inkrimpen? Dit zijn belangrijke vragen waar wij antwoord op kunnen geven. Nadat Garden Center Advice uw bedrijf grondig heeft geanalyseerd, kunnen wij onderbouwde beslissingen aan u voorleggen.

Inzicht is belangrijk. Door uw winkel te analyseren is het mogelijk om inzicht te krijgen in de routing en het formaat van de afdelingen. Dit inzicht zorgt er in een later stadium voor dat een optimale routing voor de nieuwe situatie gecreëerd kan worden.

Vlekkenplan & routing

Omzet per vierkante meter en rendement zijn vanzelfsprekend belangrijke termen tijdens het ontwikkelen van uw plannen. Na analyse kennen wij de gegevens en kunnen vervolgens een perfect uitgebalanceerde routing voor u bepalen. Samen met u kijken wij naar waar u in de markt wilt uitblinken. Ook beoordelen wij waar uw sterke punten liggen. Daarnaast scannen wij de markt om te toetsen of dat wat wij denken ook aannemelijk is en dus voor waarheid aangenomen kan worden.

Wanneer wij het vlekkenplan hebben bepaald (aantal m2 per groep) is het mogelijk om een routing in te tekenen. Hier houden wij rekening met verschillende doelgroepen als ‘run’- en ‘fun’ shoppers. Gezamenlijk komen we tot een plan waar wij 100% achter staan.

Bekijk de volgende oplossing Terug naar overzicht