Een gebouw dat ademt, uitstraling heeft en daarmee een karakter heeft, is een waardevol bezit. Wanneer vastgoed echter gedateerd raakt kan bestaande huisvesting de doelstellingen aardig tegen werken. Consumenten hebben veel keuzevrijheid en stellen hoge eisen aan de winkels waar zij graag komen. Daarbij volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Om toonaangevend te worden en/of te blijven, verdient het de aanbeveling om kritisch te zijn naar uw totale winkelpresentatie. Wij hebben een visie die bewezen succesvol is en willen deze graag inzetten om uw verbouwing of optimalisatie te begeleiden.

Door karakteristieke elementen te versterken is het mogelijk om met beperkte middelen een groot resultaat te boeken. Altijd kijkend naar ‘Return on Investment’. Garden Center Advice is gespecialiseerd in het optimaliseren van bestaande panden door architectonische veranderingen effectief toe te passen. Het bewijs zijn de goed renderende tuincentra die wij voor onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd.

GARDEN CENTER ADVICE BIEDT U INTEGRALE OPLOSSINGEN GERICHT OP NIEUWBOUW, VERBOUW EN/OF OPTIMALISATIE.

Een bestaand pand dat uitstekend hergebruikt kan worden? Garden Center Advice biedt de oplossing.

Het optimaliseren van een bestaande locatie behoort tot onze specialiteiten. Een optimaal gebouw in combinatie met een optimale inrichting zorgt voor een optimaal positief effect op uw omzet.

Deze specialiteit is ontstaan door directe vraag vanuit de markt. De afgekoelde Nederlandse markt zorgde de laatste jaren voor minder nieuwbouw van tuincentra. Daarentegen was er een groeiende vraag naar hergebruik. Garden Center Advice ontwikkelde hergebruik plannen waarmee een hoge ‘Return on Investment’ viel te realiseren. Wij weten uit ervaring dat een bestaand gebouw optimaliseren niet eenvoudig is. Het alternatief van geheel slopen en nieuw bouwen op de bestaande locatie is vaak een kostbare oplossing. Na verschillende uitdagende projecten te hebben gerealiseerd is het mogelijk te stellen dat Garden Center Advice in de tuincentrumbranche dé autoriteit is in ‘Return on Investment’ gunstig bouwen.

Zowel de buitenkant als het interieur vernieuwen?

Door een fris en nieuw uiterlijk is het mogelijk om de markt met een schok op te schudden. Garden Center Advice heeft alles in huis om uw locatie te revitaliseren.

Dit voor- en na beeld geeft mooi weer hoe de 3D impressie van deze groene bouwmarkt is uitgevoerd. Het resultaat van de facelift van deze winkel is zeer positief te noemen. Een stijging in de omzet door het vergroten van de aantrekkingskracht van het pand gecombineerd met een compleet nieuw concept (van routing tot assortiment en signing) heeft geresulteerd in een positief resultaat naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Bekijk de volgende oplossing Terug naar overzicht